top of page

Junior Brielle live på Babel, Malmö 12 maj

Uppdaterat: 6 juli 2023

Kommer ni ihåg vad Strage skrev 2018, att Junior Brielle förkroppsligade allt han älskar med popmusik? För mig personifierar de exakt varför jag startade ett fanzine när jag var 22. Ett band (nåja, duo då) som skjuter rakt in i hjärtat på mig både musikaliskt och textmässigt, som gör mig genuint lycklig och som ALLA borde känna till och älska, fast alla inte riktigt gör det - än. Jag startade Fozzie för att jag ville tipsa alla om sån här musik. Och för att själv få veta allt, förstås, eftersom jag är nyfiken som få.

Och det här kanske kan vara en tröst för 20-somethings med prematur åldersångest: jag känner exakt likadant nu när jag är 50 som jag gjorde när jag var 22. Jag är fortfarande ett fan, en popnörd, en tonåring i sinnet fast jag objektivt sett är en tant.

En perfekt poplåt får mig fortfarande att dansa med ett leende från öra till öra, även om jag befinner mig på Willys för att lågprisstorhandla till familjen. En video där en snygg sångare tittar rakt in i kameran, ett gig där keyboardisten tittar på mig i publiken från scen eller en artist som säger att hen gillar min artikel ger mig fortfarande lyckopirr i hela kroppen. 🥰

Och Junior Brielle: natural born rock stars, cyniska, smarta och snälla på samma gång, att se er live är en ren njutning, att intervjua er är som att hänga med vänner. Jag är så glad och tacksam att jag har fått ha ett par fingrar med i ert spel, både i marknadsföringen genom Junior Brielle-fanzinet och i hur albumet låter. ❤️

Ni andra: kolla på dem på de här bilderna eller gå och se dem live! Lyssna på dem! Köp nästa Fozzie och läs om dem! Lova!😘
Comments


bottom of page